Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Sandra och Justins kök: The Big Reveal

Anonim

Namn: Sandra & Justin
Typ av projekt: Kök remodel
Plats: Arlington, Texas
Typ av byggnad: Enfamiljshus, 2.450 kvadratmeter

Vi har följt med Sandra och Justins köksmodell, från deras trånga, konstigt utformade gamla kök, till de första stegen i demo, till de sista små finishen. Efter alla de långa timmarna av arbetet är det dags för den del vi alla har väntat på ... den stora avslöjar.

Innan: litet, mörkt kök, dominerat av den besvärliga stovetop-ön.

Efter: mycket bättre. Sandra och Justin flyttade sjunken till väggen och öppnade upp rummet.

Från Sandra:

Vi är så, så glada att ha ett kök igen. Vi använder detta rum mer än något annat utrymme i huset. Och eftersom det känns så lätt och friskt, är det den plats vi älskar bäst. Sedan slutförandet har jag testat köket: sätter upp sjuttio plus flaskor tomater och sylt, håller en "efter" fest för att avslöja köket till våra vänner och värd några stora mängder middagar för familj och vänner. Köket är en arbetshäst, och det är fantastiskt att ha plats för att vara värd för publiken utan det gamla köket.

Innan: det gamla köket, tittar fram till matsalen.

Efter: Mikrovågsugnen och skåpen har flyttats till höger vägg. Öppningen till matsalen var också förstorad. Sandra säger: "Vi älskar de stora lådorna. Det här är morgonstationen: i den övre lådan har vi silver, under det: bröd, granola, flingor och ett sortiment te. I den nedre lådan har vi ungarna oförstörbara rätter stashed så de kan enkelt ta ut dem själva och byta ut dem när de tömmer diskmaskinen (stor höray). "

Det nya köket har gjort detta gamla hus kännt ungt och friskt, och som vårt. I början av en renovering är det svårt att bestämma exakt vad resultatet kommer att bli och svårt att se gränserna för utrymmet som kommer ut när du går. Så, renoveringen är inte en perfekt modell för vad jag hade i mitt huvud i början (det kunde bara inte logistiskt hända), men det är så, så bra. Det svåra arbetet och tiden lönade sig, och vi är så nöjda med resultaten.

Innan: ser från köket till det tidigare frukostrummet.

Efter: det nya köket fyller utrymmet en gång upptagen av både köket och frukostrummet, och är mycket rymligare.

Justin älskar det stora handfatet: du kan suga upp hela kakor i det, och bäst av allt det döljer disken från utsikten. Jag älskar det ljusa ljuset i rymden. Öppnande av väggen mellan matsalen och köket, byte av spisen och sjunka till sidoväggarna och rivning av dessa hemska soffits gjorde så stor skillnad. Området är ljust och öppet nu, med plats för alla att gå runt. Barnen springar runt, har utrymme för att dra ut en pall för att hjälpa och äta upp i diskbänken, som vi alla gillar.

Innan: ser från matsalen in i köket.

Efter: Den förstorade öppningen möjliggör mycket mer flöde mellan rummen.

Det är svårt för mig att säga att vi är helt färdiga. Under de senaste dagarna har jag äntligen köpt och lagt i gardiner och bestämt mig för att måla dörren. Och det finns fortfarande andra projekt som jag skulle vilja komma till. Jag har fortfarande konst som inte har ramats in och sätts upp och tomma utrymmen som väntar på rätt stycke. Vi har gjort så mycket shopping och planering och tänker på det utrymme som det är utmattande; så mycket att jag inte vill tvinga detaljerna. Jag vill att resten av dessa bitar ska ske i en långsammare takt, lite mer organiskt så att vi kan få det rätt och det känns som oss. Vi gjorde allt vi tänkte göra, som byggde ett kök som fungerade för vår familj, min kärlek till matlagning och hur vi underhåller. Och det gör det fantastiskt.

Den stora bassängen sjunker. Från Sandra: Handfatet är den silgrant super sinken av Blanco, och vi älskar det. Det är lätt att rengöra och super rymligt. Vi valde mot skåp över diskbänken (som många ifrågasatte vår dom) för ett öppet utseende med hyllorna. Vi gillar verkligen pausen från alla vita skåp, och har en annan krog att haka några favoritböcker och betjäna bitar i.

Vänster: Att måla tvättstugans dörrgrå var ett sista minuten beslut som verkligen hjälpte till att bryta upp allt vitt. Höger: Orange avföring poppar mot träräknaren, och kan enkelt bytas ut om Sandra och Justin däckar färgen.

Vänster: Att ha återvinning intill papperskorgen hjälper påminna barnen att återvinna. Höger: Hörnpantryen, gjuten i hörnet mellan kylskåpet och fönstret. Det här var skåpbutikens idé att använda utrymmet så effektivt som möjligt.

Trähyllorna är återvunna bergfyndarfynd som slipades, ättika-färgade och oljades.

Grattis, Sandra och Justin (och familj)! Läsare, kolla in hela serien för att se hela renoveringsprocessen, steg för steg. Och se till att du kommer med oss ​​nästa vecka för en fullständig budgetuppdelning.

Renoveringsdagböckerna är ett samarbete med vårt samhälle där vi presenterar dina stegvisa renoveringsförlopp och ger monetärt stöd för att få det gjort i stil. Se alla våra Reno Diaries här.

(Bilder och dagbokstext: Sandra Jergensen)

Fler inlägg i Renoveringsdagbok: Sandra & Justins kök

Sandra & Justins kök: Efterbehandling

Sandra och Justins Kitchen Renovation: Vad det verkligen kostar - En budgetuppdelning