Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Phil och Bowhas öppna och luftiga familjekök

Anonim

Projekt av: Phil och Bowha
Plats: Bakersfield, Kalifornien

Detta vackra hem ligger i det sydliga Kalifornien samhället Rosedale, som historiskt var en stad som grundades som en koloni av engelska bönder tillbaka år 1891. På senare tid har detta folkräkningsspecifika område (som ligger cirka 10 mil väster om den stora staden Bakersfield) har nu blivit ett av de snabbast växande och mest populära förorterna i Kern County, fortsätter att växa i sin befolkning och lockar många unga familjer såväl som yrkesverksamma som nu glatt kallar området hemma. Kvarteret där detta hem ligger i är känt för sina traditionella arkitektoniska mönster i kolonialstil i hemmen, som har mycket charm och lockade oss till området.

Som föräldrar till en två och en halv år gammal son (vi alla flyttade nyligen från Los Angeles) var vårt mål att leta efter ett hem som hade minst 2 000 kvadratmeter, alla trägolv, minst 4 sovrum, en anständig storlek bakgård och ett uppgraderat kök. Vårt hem uppfyllde alla krav på vad vi ville ha och vi älskade den övergripande layouten förutom köket, vilket var mycket föråldrade och inte mycket tilltalande för oss. Men vi såg den enorma potential det hade om vi bestämde oss för att renovera det. Så det är precis vad vi gjorde!

Vi ville ha ett klassiskt vitt kökstema så att vi faktiskt ommålade alla köksskåp, öppna hyllor och lådor själva medan vi hyr ut entreprenörer för att ta ut de gamla bänkskivorna och backsplash för att ersätta dem med nya kvarts vita arabesque bänkskivor med tunnelbanor för den nya returstänk.

Vi bytte också ut alla gamla handtag och knoppar och ersatte den med guldfärgade vintage, moderna. Dessutom togs alla gamla apparater ut och ersattes med alla nya apparater i rostfritt stål, elektrisk kokplatta och spänningsskydd. Till toppen av allt tog vi ut den gamla handfat och sätter in en helt ny bondgårdssäng med en vacker antik kopparhink.

Köksön och två lampor som kommer ner i mitten kompletterar hela köket. Vi älskar absolut vårt renoverade och renoverade kök. Även om mycket planering, tålamod och arbete var inblandat var det helt värt att uppgradera och fixa vårt kök! Det är ett helt nytt kök från vad det var förut och det är en stor skillnad i hur det ser ut och fungerar nu. Vi undrar varje gång vi tittar på bilderna före och efter. Vi älskar vårt kök och njöt av hela resan samtidigt som vi lär oss så mycket av upplevelsen.

Tack, Phil och Bowha!

• Är du intresserad av att dela ett dekorations- eller renoveringsprojekt med läsare i lägenhetsterapi? Kontakta redaktörerna genom vår blankett för överlämnande av projekt.