Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Introducerar Maggie & Ed Renovering

Anonim

Utsikten ser ut i matsalen mot baksidan av huset och köket. Den yttersta väggen med affischer och dörröppningar Jazzfest kommer ut i reno.

Namn: Ed och Maggie Williams (av MVW Architect)
Typ av projekt: Kök / Matsal / Musikrumsrenovering
Plats: Freret, New Orleans, Louisiana
Vilken typ av hem bor du i: 100-årig, hantverkare, hagelgevär dubbel
Square Footage: Vår sida är 1100 kvadratfot (2 sovrum / 1 badrum); vi hyr den andra sidan (925 kvadratmeter)
År Levde i: 3 år

Renoveringsdagböckerna är ett samarbete med vårt samhälle där vi presenterar dina stegvisa renoveringsförlopp och ger monetärt stöd för att få det gjort i stil. Se alla våra Reno Diaries här.

Maggie och Eds 100-åriga hem har både den vackra (otroliga öppen spis) och ... inte så vacker (Brady Bunch kitchen) aspekter som är välkända för alla boende i vintagehem. De har också utrymmeproblem som är bekant för alla som någonsin bott med en musiker. Gå med i dem när de omkonfigurera sina rum för att skapa de optimala utrymmena för matlagning, mat och arbete.

Det här rummet har fyra funktioner som olyckligt fastnat i: matsal, musikrum, tvättstuga och förvaring. Dagen jag tog detta foto är förmodligen den snyggaste det någonsin har varit, vanligtvis våta kläder hänger torra på alla stolar och bordet är täckt av hantverksprojekt och gitarrsträngar.

Från Maggie:

Vi vill ge vårt hem en mer funktionell layout med ett mer inbjudande kök som är öppet för matsalen, samt få ett tvättområde och ett musikrum / kontor för min man Ed, som är en musiker. Han spelar pedal stål gitarr i New Orleans-baserade band, The Revivalists, och kan verkligen använda ett utrymme för att vara kreativ hemma. Jag är också glada att ha alla sina instrument, pedaler och sladdar på ett ställe! Vi köpte huset för tre år sedan och har använt rummen som-är (neon orange bänkskivor i köket är precis som i Brady Bunch köket!) Med tanken på en framtida renovering i åtanke. I ett hagelgevärshus måste du gå igenom alla rum för att komma till baksidan av huset, så vi ville verkligen hitta ett sätt för kontor / musikrum / framtida plantskola att vara ett oberoende rum. Vi undersökte dussintals möjliga layouter och har äntligen avgjort på vår plan. Med många av de ursprungliga hantverkarnas detaljer om huset fortfarande intakt vill vi införliva moderna element i vårt hem traditionella estetik, vilket förhoppningsvis resulterar i en unik blandning av gammal och ny - perfekt passande för ett New Orleans hem!

Utsikten ser tillbaka mot husets framsida. Dörren till vänster leder till de super branta sidostegen till smalsidan, så vi lämnar alltid den stängd och fungerar mer som ett fönster.

Den ursprungliga Craftsman-stil mantel och kaklat spis i vår matsal, en av 6 i huset. Vi älskar det och vill behålla det i det nya köket. De nya Ikea-skåpen kommer att ligga direkt över manteln, vilket ger en intressant juxtaposition.

Vi planerar att helt gutta vår övermåttiga matsal och kök till bägaren, inklusive att ta ut väggen mellan. Den nya layouten kombinerar köket och matsalen, förskjutning dem mot framsidan av huset med ca 9 meter. I det resulterande utrymmet bortom köket kommer det nya musikrummet och en tvättalkov i hallen. Ombyggnaden kommer att innehålla nya köksmaskiner, skåp och belysning. Vi ska göra en kombination av raffinerade golv (kök) och nya korkgolv (kontor), samt höja taket i vad köket var tillbaka till originalhöjd. Efter att ha blivit kär i Ikeas moderna, men ändå varma Sofielund-finish beställde vi våra skåp och planerade att montera dem själva medan vi anställde en entreprenör för resten av renoveringen. Fas 1 av hela projektet börjar med att flytta vår hyresgästs kökspantryvägg så att den spolas med vår existerande matsvägg när de två rummen öppnas. Vi kommer att få den väggen byggd snabbt mellan hyresgästerna och börja sedan på vårt byggprojekt några veckor senare.

Vyn tittar in i köket från matsalen dörröppningen, med vårt sovrum och dörr till bakgården bortom. Vi har ett litet äterområde vid köksfönstret, för snabba bett eller när matbordet är täckt av ett projekt.

Mellan neon orange laminat backsplash och disken, de mörka träkabinerna, den guld- och rosa squiggle väggpanelen och det tappade taket, 1970-talet exploderade ganska mycket över detta kök. Det var ganska alarmerande när vi först tittade på huset, men har vuxit på oss genom åren och vi hamnade äntligen med andra orange accenter i rummet. Så roligt som retro-känslan är, att sönderdelad spånskivor och ineffektiv layout och användning av utrymme gjorde renovering ett måste.

Vi insåg att finishen är faktiskt samma som köket i Brady hushållet!

Jag lade fram vårt nya kök i ett 3D-modelleringsprogram för att hjälpa oss att förstå vad det nya utrymmet skulle se ut. Som arkitekt är jag verkligen van att läsa planer, men dessa synpunkter var särskilt användbara för Ed att se hur det nya utrymmet skulle känna.

Vi ville också se till att kylskåpet och den fullständiga höjdsdisken intill inte kände mig för lång och imponerande i rummet, och att gångarna runt ön inte skulle verka trånga.

Vill du höra mer om Maggie och Eds renovering? Kom med oss ​​på onsdagen, eftersom Maggie och Ed delar sin inspiration till sitt nya rum.

Fler inlägg i Renovation Dagbok: Maggie & Ed Renovering

Du är på första inlägget i serien.

Inspirationen för Maggie & Ed Renovering