Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Ett familjehem i en ombyggd skolbyggnad

Anonim

Projekt av: Cecilia Valentine
Plats: Amsterdam, Nederländerna

Ons Dorp är en skola byggnad som omvandlas till olika lägenheter. Denna speciella design var avsedd för en familj på fyra. Lärarens lounge var ombyggd i sovrummen och klassrummet i vardagsrummet.

På grund av sitt höga tak var det möjligt att skapa maisonetter, vilket gör det möjligt för hela familjen att vara tillsammans, men fortfarande ha lite privatliv. Det innebar att vi i vardagsrummet kunde kombinera alla fem elementen; kök, vardagsrum, matsal, lekplats för barnen och arbetsplats i en.

Förvaring är kärnan vid utformning för en familj med två små barn, därför skapades möbelstycken under trapporna som inte bara gav plats för barnen att sätta sina leksaker, men också som lek och sittgrupp.

Betonggolv och ståltrappor behöll skolans egenskaper, men i kombination med plywood resulterade det i en ljus och varm inredning.

Tack, Cecilia Valentine!

• Är du en designer / arkitekt / dekoratör intresserad av att dela ett bostadsprojekt med läsare i lägenheten? Kontakta redaktörerna via vår programprojektformulär.