Populära Inlägg

Redaktionen - 2018

Emily & Aarons Condo Renovation: The Big Reveal

Anonim

Namn: Aaron och Emily Choi
Typ av projekt: Full remodel, inklusive kök och två badrum
Plats: La Jolla, Kalifornien
Typ av byggnad: Condo; 1300 kvadratmeter

Efter att ha sett det ursprungliga utseendet på Emily och Aarons lägenhet, komplett med inte så charmiga vintagerörelser (som yucky grön matta på badrummet) är det svårt att tro att det här är samma utrymme. Vi har följt med dem genom hela projektet, och nu är det dags att ta en titt på den färdiga produkten.

Innan: Badrummet, komplett med yucky matta.

Efter: Yucky matta inte mer.

Från Emily:

Det roliga med hemreparation är att det aldrig känns som om vi är klara. Till och med nu kan jag göra en lista över saker som vi fortfarande behöver jobba på, men för alla ändamål är entreprenören ute, vi är rörda och det känns äntligen hemma!

Innan: Titta från matsalen i köket.

Efter: En vy över det helt nya, bruna köket.

Medan vi ville att huset skulle ha vår stil och återspegla våra personligheter, är vi verkligen glada över att vi är klara. Övergripande, med tanke på att vi gjorde allt detta på en budget, är vi ganska nöjda med kvaliteten på de material vi valde. Vi försökte investera pengar i saker som vi visste skulle få mycket att använda, som bänkskivor och golv, och att spara pengar på andra områden, såsom badrumsinredning. Sammantaget tror jag att denna strategi tjänade oss bra i slutet.

Vardagsrummet, förnyelse.

Vardagsrummet efter.

En annan utsikt över vardagsrummet.

Vi älskar hur trappan visade sig. Beslutet att öppna trappan och skapa en arbetsstation verkade godtyckligt först, men gjorde mest inverkan på hemmets totala flöde och design. Vissa kanske föredrar förvaring där istället för ett skrivbord, men för oss är en bärbar arbetsstation nära köket ett plus.

En annan utsikt över köket, med trappan till vänster.

En av de bästa delarna av att designa ett kök från början var självklart att skräddarsy det för våra behov. Jag älskar att vi kunde gömma mikrovågsugnen under disken, bygga in extra bokhyllor för kakor och installera ett golv till tak vinställ. Vi installerade också utlopp i närheten av skåp som skulle lagra stora apparater så att vi inte skulle behöva bära dem över köket för att hitta ett uttag. Små saker som det gör detta kök perfekt för vår familj.

Vår inomhus matplats.

Vår utomhus matplats.

Vi drar också nytta av vädret i La Jolla genom att använda mycket av det uteserverade utrymmet. Ett av våra bästa beslut var att ha däckmöblerna skräddarsydda så att det skulle passa in i den naken perfekt. Det är inte ett mycket stort eller attraktivt utrymme, så genom att ha möbler som passar, gör det att utrymmet kan fungera mer effektivt. När vi har några vänner över har vi vanligtvis våra måltider där ute.

Bonusrummet innan.

Bonusrummet efter, i sin nya kapacitet som kontor.

En annan syn på kontoret.

Sovrummet.

Befälhavaren badet.

På övervåningen omvandlade vi bonusrummet till ett kontor / en studio. Nu när vi har möblerna där kan jag inte föreställa mig vad mer rummet skulle ha använts för. Rummets storlek och form är perfekt för ett arbetsrum för två personer. När det gäller badrummen är jag glad att rapportera att jag fortfarande är kär i golvplattorna.

De vackra golvplattorna (sett i gästbadet).

Grattis till ditt nya hem, Emily och Aaron! Läsare, kolla in hela serien för att se hela renoveringsprocessen, steg för steg. Och var noga med att bli med oss ​​i morgon för en fullständig budgetnedbrytning.

Fler inlägg i Renoveringsdagbok: Emily & Aarons Condo

Emily & Aarons Condo: Avslutningsdrag

Emily & Aarons Condo Renovation: Vad det verkligen kostar - En budgetuppdelning