Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Charles Bares Brick of a Brooklyn Home

Anonim

Projekt av: Charles Wachtel från CW Property Group
Plats: Bed Stuy - Brooklyn, New York

Jag är en tidigare underhållningsadvokat, nu på uppdrag för att klargöra att ett hus "flip" inte behöver vara ett brev med fyra bokstäver. Jag behandlar varje renovering som mitt eget hem och för det ändamålet bygger jag spechus som jag hoppas introducera en kvalitetsnivå både i design och utförande som människor vanligtvis inte är vana vid att se i en byggnadsbyggd renovering. Jag vill att köpare ska gå in i mina husdörrar och veta att de vill köpa dem innan de ens har sett resten av huset. Mitt mål är att kopplingen mellan personen och huset ska vara omedelbar och mystisk - en immateriell kvalitet som en köpare bara vet * de vill bo i ett hus, även om de inte kan identifiera den exakta egenskapen hos det hus som ritar dem till det.

Specifikt var den utmaning jag hade för att möta detta hus att eftermontera ett nedbrutet, mörkt och avtagande gammalt tegelhus i ett luftigt, modernt, loftliknande hem. För att komma dit under det närmaste årslånga projektet, blev krummande inredningen av huset guttad mot tegel och balkar på alla våningar och layouten var helt omarbetad med en helt öppen planlösning på salongen för att göra det golvet fokuserar på öppen planlösning, och förankra det otroliga öppna köket och vardagsrummet som hjärtat av hemmet. Vi kunde värma upp den industriella känslan av salongen genom att hålla intakta två av de enda återställbara ursprungliga detaljerna i huset - de otroliga originala mantlarna och bryggspeglarna, som var kakade under lager efter skikt av tjock färg i galna färger som ljusrosa och djupblå. Som det visade sig, hjälpte målarfärgerna antagligen att försäkra sig om mantlarna själva, när vi tagit dem alla ner.

Mantlar åt sidan, den höga känslan förstärktes när vi upptäckte att tegelväggarna i hela var i gott skick, så vi lämnade tegelstenarna utsatta överallt där vi kunde, vilket låter oss hålla hela trappväggen utsatt och förbinder trädgården, salongen och sovrummet med en kontinuerlig vägg av original tegel och en rå stålreling som går från övervåningen till botten.

I köket hade vi Jeremy Savian, en skåpmaker och träbearbetningsföretag i Red Hook, Brooklyn, skräddarsydda gör alla insatsskåp för vit shaker. Vi använde honad statuary vit Carrera marmor på bordsskivorna, utom på ön, som vi beställde Nils Wessel av Brooklyn Butcher Blocks att göra en vacker anpassad valnöt slaktblock bänkskiva. Vi använde en Fisher Paykel kylskåp och sätta en dubbel skål låda i för att hålla disken ren och splurged för ett bra Bertazonni sortiment för att verkligen göra det till en kock kök. På backsplashen användes Ann Sacks kontextlinje av kakel för att skapa en ren och modern estetik, men ger fortfarande mer rikedom i detaljerna. Kretskortets storlek är ovanligt vid bara blyg 2 x 6, och vi gick golv till tak med plattan för att förstärka effekten av injektionslinjen. Vi vände också ett fönster på baksidan av huset till franska dörrar, att gå ut ur köket direkt på däcket vi lade till och ner i den stora bakgården.

Utöver öppenheten i layouten är finishen vad som ger huset sin karaktär och charm, och det som verkligen skiljer det från större delen av Brooklyn renoveringar. I ett hus som detta var djävulen i detaljerna - i vikt av dörrar och hårdvara, i kvaliteten på belysnings- och rörmokerierna, uppmärksamheten på restaureringen av de ursprungliga mantlarna, detaljerna i kakelarbetet, och hur materialen - tegel, trä, stål, marmor - kom samman för att skapa en modern loftversion av ett klassiskt Brooklyn-radhus.

Tack, Charles!

• Är du intresserad av att dela ett dekorations- eller renoveringsprojekt med läsare i lägenhetsterapi? Kontakta redaktörerna genom vår blankett för överlämnande av projekt.