Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Träpanelerad kontor blev ljus, fräscha barnkammare

Anonim

Kelly och hennes man köpte sitt första hem i spanska staden Baton Rouge och det hade mycket ... karaktär. De har sprucerat det sedan dess och deras senaste projekt var att omvandla kontorsytan till ett rum för att välkomna sin nya bebis. Två stora utmaningar: dekorera för en pojke eller en tjej och göra detta mörka, klaustrofoba rymd till ett lyckligt, ljust rum för sitt barn.

Kelly beskriver det utrymme de arbetade med:

Vi visste att vårt kontor skulle vara det perfekta rummet för en bebis, men det behövde ett seriöst arbete för att göra det bebiset lämpligt. Tunn, gammal paneling sköljde av väggarna och gjorde rummet mörkt och stängt in. Vi ville skapa ett utrymme som skulle fungera för en pojke eller en tjej, sedan vi startade projektet före vi upptäckte könet.


Rummet hade fortfarande den ursprungliga elektriska spåret genom det, nob och rörledningar, så vi öppnade upp väggarna, bytte ut alla elektriska och tillsatte isolering. Den tunna panelen ersattes med tung- och spårpaneler som matchar andra rum i huset. Alla fönstren slipades och refinished med tungolja, vilket tog ut den underbara färgen i träet. När vi öppnade väggarna upptäckte vi en smal öppning i väggen som vi blev till hyllor nära spjälsängen - det blev den perfekta platsen för korgförvaring!

Och här är det ljusa, fräscha resultatet!

(ps Det är en pojke - Luke!)

Rummets tema är ett kors mellan djur och geometriska former. Två teman vi tänkte kunde växa med vår son som han blir lite äldre. Vi valde Tame Teal för färgfärgen eftersom vi inte kände till kön. När vi fick reda på att vi hade en pojke lade jag till en kungblå, grön och mörk orange till färgschemat för att göra det lite mer maskulin. Byrået är en Ikea Tarva-byrå som vi målade vit och färgade framlådorna. Vi hade en blandning av trälacker och vita i hela rummet, så att kombinera de två på byrået hjälpte till att knyta samman allt.
Vi älskar absolut att spendera tid i Luke rum - det är en sådan förändring från det ursprungliga rummet och att vi vet allt vi själva (med hjälp av många familjer och vänner) får oss att njuta av att spendera tid i det ännu mer!


källor:

  • Färg: Sherwin-Williams Tame Teal
  • Rug & Lampa: Mål
  • Spjälsäng: Hudson spjälsäng av Babyletto
  • Gardiner: IKEA
  • Dresser: IKEA
  • Alfabetaffisch: Rifle Paper Co.
  • Posterram: IKEA
  • Armoire & små lådor: redan ägda
  • Mobil och namn banner: diy projekt

Tack Kelly! Läsare, hitta Kelly på 765 Nest in Progress .

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT