Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Ett fönsterlöst sovrum ser slutligen lite ljus

Anonim

Fernando och Maximiliano köpte ett klassiskt hus i Buenos Aires-området i La Boca. Det hade stora arkitektoniska ben, men byggnaden hade försummat i åratal. Varje rum behövde massor av omvandling. Men med en teeny-liten budget att arbeta med, de med nästan noll budget bestämde de sig för att ta itu med renoveringarna själva!

Vad vi mötte

Folk säger att du inte saknar något förrän det är borta ... och det blev mycket sant om Windows. Vid den tidpunkt då vi köpte huset hade vårt sovrum inget av dem. Det fick lite ljus från angränsande kontorsrummet och genom halldörren, men bortsett från det var det ett dyster rum med varmrosa väggar.

Efter äntligen klippa några fönsterhål i sovrummets vägg.

Vår plan

Vårt huvudmål var klart: Vi behövde Windows. Men vi behövde också ta itu med bristen på lagringsutrymme, samtidigt som vi behöll rymligt rymligt rymligt rum.

Vad vi gjorde

  • Windows : Eftersom vi fick chansen att bestämma om Windows 'form och plats, ville vi ha det kul med det. Vi hittade dessa två fönster på en bärgard och tyckte att de skulle se bra ut om vi placerade dem symmetriskt över vår säng. De är inte stora, men det är ett sovrum och vi behöver inte mycket ljus där inne. Vi tycker om det svaga, jämnaste ljuset de ger genom rummet.
  • Färgpalett: Vi höll väggarna vita, som vi gjorde i resten av huset. Vi lade till en kontaktpunkt med turkos huvudgavel - en salvagedörr - och införlivades med ljusblå och grön genom tillbehör. Eftersom vår säng tar upp det mesta av rummet i rummet, valde vi lätta sängkläder för att hjälpa studsningen av ljuset.

  • Förvaring: Trots rummets storlek lyckades vi få en mer än anständig mängd lagringsutrymme. Vi lade till två franska provinsiella garderober: den motsatta vår säng har målat vit för att blanda med väggen, och den andra har speglar på dörrarna, vilket hjälper till med illusionen av mer ljus och utrymme. Vi innehöll en byrå på ena sidan och klämde en annan i ett hörn, som också fungerade som nattduksbord. Sedan lade vi till ett sista lager av träförvaringslåda för mindre föremål, tyger och DIY-förnödenheter.

Tack Fernando och Maximiliano! Du kan se mer av deras renoverade hus på deras hustur .

Du kan se sitt vardagsrum och matsal före och efter.

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT