Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Whitney Port's "Get rid of the Walls" Fixer Upper Transformation

Anonim

När TV-personlighet Whitney Port och make Tim Rosenman letade efter den perfekta platsen att höja en familj hittade de 1950-talet hemma i Los Angeles online. Första gången de besökte fastigheten, blev paret avstängt av den mängd arbete det skulle kräva - särskilt med en bebis på vägen.

Men när egenskapen Studio City kom tillbaka på marknaden, besökte paret det en gång till - och de insåg fixer-övre möjligheter att formas till deras idealiska hem för att höja en familj.

I juli förra året flyttade de in i huset, bara en vecka före Whitneys förfallodag. De gjorde tillräckligt med arbete för att ta sig fram innan deras barnkille Sonny föddes - de avslutade barnkammaren och lade ner trägolv - väntade sedan tills de bosatte sig i mer innan de tog sig an mot resten av huset, enligt Architectural Digest.

Som du ser nedan, kom den här egenskapen inte i värsta form, men Whitney ville ta på sig projektet som ett sätt att skapa ett hem som återspeglade dem som en ny familj.

När man började renoveringar var en av de största utmaningarna Whitney och Tim inför (ganska bokstavligen) väggarna som skiljer matsalen, frukostkroken och det huvudsakliga köket (se nedan).

Vi blev av med alla väggarna och gjorde bara ett stort öppet rum. Så när vi är i köket matlagning kan vi titta på Sonny i sitt lilla lekområde i hallen. Nu har vi ett stort stort rum där alla kan prata med varandra, engagera, min man kan laga mat samtidigt som jag pratar med mig på soffan och vice versa.

Den tidigare matsalen var inredd i rent neutrala färger, med medelfärgade trägolv och en vit matta som gav en snygghet av ljushet.

Och nu renoverar det ombyggda matsalrummet en luftig atmosfär runt omkring.

Det ljusa golvet stämmer snyggt mot det mörka matbordet, utsmyckat med ett litet hus som komplimangerar den stora salongpalmen i hörnet. Även om det naturliga ljuset fyller utrymmet, stärker den jordiska möter-neutrala färgpalett det självklart.

Men den mest imponerande omvandlingen kan vara bakgården, där Whitney såg mest potential. Den ursprungliga layouten hade en ovalformad pool gränsad med tegel och ett lövträd med några stolar och små bord.

Whitney visste att utrymmet kunde bli mycket mer - och hon visade att det var sant. "Det hade bara en riktigt vacker bakgård med ett däck som hade en fantastisk utsikt", säger Whitney. "Jag visste bara att vi skulle ha en bra tid där ute."

Precis som matsalen förvandlas hela utrymmet genom att lägga till lättare element - från de vita träpanelerna till rottingens utemöbler. Och de nyckfulla orbsna som hänger från det stora trädet ovanför ger ett djup till det omgivande området.

Landskapsarkitekturen var det sista som Whitney och Tim uppnådde, och de planerar att förhoppningsvis renovera badrummen inom en snar framtid. Men för tillfället tar de nya föräldrarna en paus för att njuta av allt det hårda arbete de har lagt in som en familj.