Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Vi kan inte tro det här är samma Philadelphia Row Home

Anonim

Denna Philadelphia-radhem kom med många avundsvärtande drag när Matt och Anne Thomas köpte den. Fantastisk arkitektur. Ton utrymme. Allt det naturliga ljuset. Den enda sak som de inte älskade var hemets extremt röda tonade körsbärsträ golv. Men golven hade just blivit omarbetade och var trevliga i alla andra avseende. Byte av dem skulle ha varit slöseri. Lyckligtvis är Anne en formgivare, och de bestämde sig för att "bekämpa [golvets] rodnad med de väggfärger vi har valt, mattorna vi lägger över dem och genom att måla olika element vita när vi kan."

Varje rum i det stora hemmet innehöll de mycket röda körsbärsträningarna, så varje rum behövde lite färgavledning för att hjälpa dem att tona ner. Anne förklarar: "Trapporna är ett bra exempel på detta. Vi bestämde oss för att måla trimmen och alla tå sparkar vita. Det här hjälpte verkligen till att bryta upp alla röda. Vi klarade faktiskt ALLA trimmer och grundplattor i detta hus och målade dem ALLA vita. Med alla de många kapporna som togs tycker jag inte ens att tänka på exakt hur många timmar i mitt liv som har varit dedikerade att ligga på golvet med en trimborste som försöker få en stadig hand ... "

Det var inte bara de röda våningarna som nästan vände sig Anne och Matt bort från det här huset. Som Anne förklarade i sin husturné: "När Matt kom över noteringen för det här huset, kunde vi inte tro att det inte hade blivit krossat ännu för det pris som det listades på, kvadratmottagningen och för kvarteret är det i . Det hade varit på och utanför marknaden i några år och från det ögonblick vi såg listan vi visste att vi ville köpa det, men vi fortsatte bara väntar på att den andra skon skulle släppa-vad är fel med det här huset som nej En annan har köpt det än? När vi äntligen turnerade huset för första gången började vi inse varför den inte hade sålt. "

Många av er önskade att du kunde se de tidigare bilderna i detta hem när vi presenterade sin turné förra månaden. Så nedan beskriver Anne graciously mer detaljerat vad de gjorde i varje rum för att förbättra det.

Jag kan förstå varför detta vardagsrum är knepigt för att föreställa mig var man ska placera möbler. Jag tror att ibland människor är rädda för att (eller inte tror) att "flyta" sina möbler i ett utrymme - de tror att allt måste gå upp mot en vägg. Falsk! Det här huset hade ursprungligen haft väggar som omsluter detta vardagsrum, för när det här huset byggdes skulle kaminen ha varit den enda källan till värme och så skulle öppna planlösningar inte ha givit mening. Fönsterväggen skulle ha sträckt sig nästan hela vägen till trappan som en hall, som också skulle ha krökt runt till var du går in i matsalen. När man placerar möblerna i det här rummet såg det nästan som om vi låtsade den där väggen.

Detta gjorde plötsligt flödesfösten naturlig och rummet kände sig större. Vi gjorde eldstaden i fokalets rum och arbetade runt om det. Väggarna på vardera sidan av kaminen var enorma, och de 11 meter långa taken gjorde att rymden kände sig överväldigande. Jag konstruerade, byggde och installerade dessa flytande hyllor för att inte bara ge någon visuell vikt åt dessa väggar, men också att kunna visa våra mest favoritartiklar, fotografier och objekt. Vi lade till fönsterbehandlingar för att accentuera takhöjden och tillsatte växter, växter och fler växter för att ge rummet mycket textur och liv.

Matsalen är förvånansvärt enorm för en rad hem, som vi visste att vi ville kapitalisera på! Det kan enkelt passa ett bord med plats för åtta personer, varför den tidigare ägarens matbord såg dvärg i detta utrymme. Det fanns också ett äterbänkområde där det fanns två avföring, men med gott om plats för att sitta vid bordet såg det inte ut som nödvändigt. Plus, sinken är i färd med att realistiskt använda det där utrymmet, så vi valde att lägga till lagring där istället. Köket har verkligen inte massor av lagringsutrymme för större köksmaskiner, och eftersom Matt älskar att laga mat, har vi massor av dem! Genom att lägga till detta lagringsutrymme kunde vi verkligen utnyttja det som annars skulle ha blivit bortkastat kvadratmeter.

Matsalen har också många konstiga stötar på grund av uppvärmningskanaler, etc. som är lite av ett ögonblick och svårt att verkligen göra någonting åt. Jag försökte verkligen använda de alcoves som de skapade till min fördel, särskilt i bakre hörnet där jag lade till glashyllor för att visa min samling vit keramik. Många av de bitar som visas är gjorda av min mamma som är en utmärkt keramiker! I en annan alkov har jag baren målade det abstrakta stycket som hänger över det och försiktigt försökt dra in några av de marinblå tonerna som finns i slutet stolarna vid matsalen bordet.

Köket var en av de största projekten i vårt hus hittills. Vi köpte alla nya apparater, min favorit är det främre kontrollintervallet, vilket inte blockerar bakplattan nästan lika mycket (jag är inte mycket kock, så de här estetiska detaljerna är det jag prioriterar). Jag visste att jag definitivt ville göra en sillbensbacksplash-naturligtvis visade sig sillbenet mönstret vara mycket tuffare att installera än din genomsnittliga horisontella kakel, men jag tror att det var helt jobbar ångan.

Skåpen var också ett stort företag: Vi bestämde oss för att måla våra befintliga skåp, som tog mycket städning, många kappor och mycket tålamod. Vi slog också ut all belysning, med guld accenter från matsalen in i köket. Till sist installerade jag alla kabinettdragningar (för vilka jag har en handledning på Instagram! När jag arbetade på Anthropologie kom jag fram med en liten "life hack" som hjälpte mig att räkna ut var man borrar hål med precision utan störning av att mäta !! Jag har använt det här lilla tricket någonsin - det är en stor tidsbesparare) Jag måste erkänna att jag grundade hela kökets färgschema, mattan, väggfärgen osv. runt vår KitchenAid-mixer. .. det är normalt, eller hur?

Speciellt för ett radhus får matsalen och köket fantastiskt ljus. Det finns fyra stora fönster som ser ut på vår lilla sidostörning (okej, det är en gränd) som tillåter massor av naturligt ljus. När vi flyttade in var det hemska strykjärnstänger på varje enda! Vi inser inte ens hur mycket ljus de faktiskt blockerar tills vi tog dem av! Matt och jag arbetade outtröttligt för att ta reda på hur man tar bort inbrottstänger utan att behöva anställa en professionell. Visas, eftersom hela punkten av inbrottstänger är att förhindra att människor tar bort dem och kommer in i ditt hus, är det inte lätt. Lösningen vi kom fram var att använda en Dremel för att skapa ett nytt spår i varje bult. När du har skapat ett djupt noggrann spår kan du använda en platta borrbit för att vrida bulten ut. Detta var mindre än kul. Det finns åtta fönster för vilka vi var tvungna att göra detta, vilket inkluderar både matsal / kök och vardagsrum, som var och en har cirka 10 bultar. Sedan anlitade vi någon för att installera ett larmsystem.

Sovrummet får mycket bra ljus och är väldigt större än någon behöver ett sovrum att vara. Detta beror främst på att tredje våningen i vårt hus är som ett stort rum.

Du kommer upp till trappan och du kan svänga till höger - till klädkammaren, badrummet och min älskade fåfänga, eller du kan svänga vänster och gå upp tre trappor, där är sovrummet och vardagsrummet. Vi visste att vi ville använda det extra utrymmet som ett andra vardagsrum - ett ställe att slå ner, umgås, titta på TV, lägga tvätt, ha en nattklapp-vad som helst. Det är nu en av mina favoritrum i huset. Det märkliga elementet i detta rum var utklippet i väggen. Denna snitt ser ner på trappans landning. Det tjänar ingen annan än att låta mer buller i rummet från korridoren och var inte ens bra gjort (varför går det hela vägen upp till taket ??) Så stängde vi upp det. Nu har vi ett annat utrymme för att visa väggkonst!

Matt arbetar hemifrån, så vi visste att vi behövde [kontoret] vara både bekväma och funktionella. Tillsammans byggde vi hyllorna ur timmer, rör och fläns från Home Depot, och sedan byggde jag bakbordet och Matt satt samman sitt skrivbord från olika skrotdelar. Detta är det enda rummet i hela huset som vi inte ommålade. Vi båda älskade verkligen denna marinblå färg och tyckte att det fungerade bra med de andra elementen som vi satt in i rummet. Allt vi gjorde var att måla trimmen vit och plötsligt kände rummet så mycket ljusare!

Flaggan som hängde i detta rum var begåvad till Matt av sin farfar innan han gick bort. Den har bara 42 stjärnor eftersom den producerades 1889 för att fira Washington, den 42: e staten, som gick med i unionen. 42-stjärniga flaggor är sällsynta eftersom innan året var upp, Idaho, 43: e staten, gick med i facket och aldrig igen var 42-startade flaggor producerade! Det finns också en hyllning till min farfar i det här rummet-på den övre hyllan är ett porträtt av honom! Han var en skotsk man (kolla in sina tartanbyxor!) Som flyttade till Amerika efter att ha träffat min mormor som var från Philadelphia. Han blev senare skolans rektor, båda mina föräldrar deltog - skolan där de träffades - och skolan beställde detta porträtt av rektor.

Du kan se allt detta vackra hem omvandling i Anne och Matt's house tour. Och du kan se mer innan bilder av hemmet nedan:

Tack Anne och Matt!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT