Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Uppdatering av köket i "The Ugliest House on the Block"

Anonim

Som ett ungt par (och nu småbarnsföräldrar!) Har vi flyttat 3 gånger om fem år med Justins företag. Vårt sista drag tog oss hem till Greenville, South Carolina, där fastighetsmarknaden i vår drömkvarter var vansinnigt konkurrenskraftig. Sedan vi flyttat från norra Maine kunde vi inte vara på plats när ett potentiellt hem skulle gå på marknaden så vi hamnade i flera budkrig på egenskaper som vi bara hade sett via FaceTime. När den andra egenskapen förlorades till en annan budgivare visste vi att vi behövde bli kreativa.

Vi hade tittat på en förödande, föråldrad, överdriven, ledig Brady Bunch style ranch hus på en stor del på en fantastisk gata och trodde kanske, kanske bara vi kunde ta på en renovering. Efter (för) mycket förhandlingar och upptäcka huset byggdes på ett trussystem, vi drog avtryckaren och köpte det fulaste huset på kvarteret. Vi hade en mycket snäv tidslinje på 3 månader för att helt och fullt döma alla 2.000 kvadratmeter så att vår konstruktion besättning väntade i uppfarten på signeringsdagen. Vår familj flyttade in i en tillfällig lägenhet, lagrade majoriteten av våra tillhörigheter och började renoveringsprocessen. Det fanns tider som vi inte trodde vi skulle överleva (eller vårt äktenskap, för den delen) men resultatet var väl värt det.
Jag designade vårt hem och köket var hörnstenen i det öppna konceptets planlösning. Mina favoritfunktioner är marmorliknande granit, tunnelbanor till taket och spice-lådan (min mans favoritfunktioner är godislådan och tryckkranen). Vårt hem var designat med underhållande i åtanke och med en ö som sitter 7 mitt i det öppna konceptet har det varit perfekt för möten. Från min kökshandfat kan jag se in i vardagsrummet, matsalen, lekrummet och både främre och bakre varv, vilket gör layouten perfekt för en familj.

Du kan se mer av Stephanie's reno på hennes blogg Olive & Tate.

Tack, Stephanie!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT