Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Denna lilla hall får en massiv makeunder

Anonim

Läses Annes hem utrustade med dessa överväldigande teal-shuttered skåp, och medan de gav massor av lagring, gjorde de denna petite hall känna sig mörk och trångt. De fångade också en mörk hemlighet på plats ...

Skåpen var noggrant installerade, vilket gör det omöjligt att ta bort vad som ligger under. Den inklädda trägarderoben täckte en shabby 33-årig matta. Det fanns även en tidning från 1985 dold under den!

En tidskapsel! Det kan inte finnas någon bättre renovering än att ta bort slitna, past-its-prime-mattor. Vid en viss punkt finns det helt enkelt ingen rengöring som kan göras. Grattis, Anne!

Det är svårt att tro att det här rummet en gång innehöll allt det skåp. De nya möblerna passar perfekt till dimensionerna, vilket ger förvaring, sittplatser och skönhet utan att ha lite trängsel. Spegeln hjälper till att reflektera ljuset i en relativt mörk krog, och hela saken är så mycket lovligare än vad jag förväntar mig en hall att vara. Så här kom det samman:

Mattan var tvungen att gå och korridoren såg mycket mer rymlig ut utan clunky garderoben. Jag slängde tillbaka de ursprungliga golvbrädorna till en enkel byrå, bänk och spegel. Byrån var en £ 15 [$ 21] välgörenhetsaffär bargain. Min pappa gjorde bänken med hjälp av skrot och hårspetsben från eBay (45 £) [63 $].

Skål till alla pappor där ute som gör gästframträdanden i före och efter inlägg! Att arbeta i ett hem tillsammans verkar som ett bra sätt att binda och bygga minnen.

Att hitta en byrå (kanske vad vi skulle kalla en sekreterare i USA?) Till ett lågt pris är en triumf. Du vet att ett projekt är imponerande budgetvänligt när det prickaste objektet är en IKEA-spegel.

Denna våning är så härlig; Kudos till Anne för att sätta in allt arbete för att återställa den till sin ursprungliga skönhet. Det ser ut som om det krävde en seriös mängd slipning. Lyckligtvis, efter all den ansträngningen, är Anne nöjd med resultaten:

Det är så mycket ljusare och rymligt.

Denna korridor har skiftats från ett utrymme för att passera till en plats där det skulle vara ett nöje att dröja. I det här fallet är mindre verkligen mer!

Tack, Anne!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT