Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Detta kök är förpackat med årets största trender

Anonim

Det lilla köket beskrivs som "en eftertanke", men dess nya inkarnation är allt annat än. Utrymmet har blivit helt omformulerat och omkonfigurerat, och resultaten är helt drömlika. Den är fylld med några av årets största trender: målade gröna skåp, vertikalt lutande backplatta och öppna hyllor.

Först om du är förvirrad över kökets layout vet du att jag inte har gjort något försök att lägga till motsvarande bilder tillsammans eftersom hela utrymmet har ändrats. Genève Vanderzeil av A Pair & A Spare förklarar:

Vi tog ut det ursprungliga köket och förlängde sedan huset, lokaliserade det nya köket längs norra väggen i det nya öppna planlösningsutrymmet. De stora fönstren tillsattes för att släppa in lite välbehövligt ljus.

Nu när det är ur vägen, låt oss prata design. Den nya färgpalen är så lugnande men trivsam, med träelementen - bänkskivor, golv, bord - och den underbart gröna färgen som lägger till organisk värme. Dessa funktioner har alla en gammaldags köksförekomst, men de är minimala och moderna nog att passa in i det snygga och glänsande intervallet, diskmaskin och ugn. Kakelarna verkar vara de ganska allestädes närvarande tunnelbanorna, men att ordna dem vertikalt är ett smart sätt att få en klassisk känsla frisk. Den nya backplattformen avgränsar klart köket i detta öppna konceptutrymme, vilket gör att de höga taken kan flyta ovanför.

Det som ser ut som skaffelskåpet är väldigt intressant, men det var något överväldigande i det lilla rummet; det väger bara lite.

Genève renoverade detta kök med sin partner, designer Ben McCarthy av Charlie & Rose. Detta foto visar lamelltaket, som erbjuder textur i det primärt vita utrymmet och fortsätter de vertikala linjerna på backplash-plattan. Vi kan också se hur köket hänför sig till vardagsrummet: Det finns gott om plats att gå runt bordet, och soffan markerar tydligt gränsen mellan de två utrymmena. Bords- och golvets sköna skogar fungerar så bra tillsammans och fungerar som den mörka kontrast till de blekare elementen. Också, jag måste nämna att slim-as-a-whip diskmaskin-det är så söt.

Här ser vi skötkammare på motsatt sida av rummet, en fortsättning på det härliga gröna skåpet - den här gången med stora konkava svarta träknoppar, i motsats till de mindre cylindrarna på de andra skåpen. Detta skafferi erbjuder en sådan lyxig mängd utrymme, men det faktum att dörrarna spolas med väggen gör att lagringsutrymmet verkar helt diskret, en mycket annorlunda känsla än om en motsvarande skåp monterades på en vägg. Detta är ett utmärkt design trick för alla som råkar ha möjlighet att helt återuppbygga ett kök.

Detta kök har gått från ett litet fönster till ett större fönster och en hel vägg av fönster. Här är en titt på hur matlagning och matplats flyter in i sittplatser utomhus.

Tack, Genève Vanderzeil av A Pair & A Spare och Ben McCarthy of Charlie & Rose!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT