Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: En Smart Kitchen Transformation In Hell's Kitchen

Anonim

Dan och Mike gjorde ett bra köp som de sedan dess har gjort för att göra ännu större: en lägenhet med ett sovrum i en gammal ombyggd pianofabrik i ett av Manhattans mest eftertraktade stadsdelar. Även om deras lägenhet hade en hel del saker att gå för det, var en sak som de inte älskade köket, dolt bort från resten av lägenheten med en mur med en besvärlig passering. Utöver det hade kökets armaturer och färdigheter inte uppdaterats sedan den ursprungliga ägaren. En renovering var i ordning - en som skulle göra detta gamla kök vackrare och mer funktionellt.

Det första steget i detta köks dramatiska omvandling? Väggen måste komma ner. Nu känns köket mycket ljusare och mer öppet, och kockar känner sig inte avskuren från resten av lägenheten.

Byte av övre skåp för öppna hyllor hjälper till att öppna upp det här lilla köket, och släta övergången mellan köket och vardagsrummet. Nedre skåp är IKEA, med egna dörrar och hårdvara från halvhandgjorda. Bänkskivan är Dekton, ett konstruerat material som ser ut som natursten men är praktiskt taget oförstörbart.

Några kloka lösningar hjälper till att återhämta lagringsutrymmet som förloras i de övre skåpen, inklusive de nya skåp som omger kylskåpet och det glatta nya utloppspantryet. Så Dan och Mike har ett nytt kök som är snyggare, mer funktionellt och mer kopplat till resten av sitt hem - en vinst runt.

Dan och Mike hittade sin entreprenör, Sandy, genom Sweeten, en New York-resurs som förbinder husägare med arkitekter, designers och entreprenörer. Arkitekten för projektet var Alex Coll, Coll & Company. Du kan läsa mer om projektet och se fler källor och foton på Sweeten-bloggen.

Ursprungligen publicerad 11 juni 2015.