Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: En syster går in från hela landet för att ge det här köket ett nytt utseende

Anonim

Jillian är inte bara en begåvad formgivare, hon är också en galen generös syskon. Hon hjälpte sin syster och hennes förlovade att ta itu med sitt kök renovering långa avstånd . Det är kärlek.

Från Jillian: Min syster och hennes förlovade köpte sitt första hem i Fells Point stadsdel i Baltimore senast i fjol - en traditionell tegelhus. De bad mig att hjälpa dem att bestämma vad man skulle göra med köket, vilket antagligen hade uppdaterats under de senaste tio eller femton åren men var inte deras smak. De diskuterade initialt att måla skåp, byta ut disken och få nya apparater.

Efter att jag såg planlösningen (jag är i Iowa förresten, så det var all långdistansdesign) visste jag att det skulle vara ett slöseri med pengar att uppdatera utan ombyggnad av skåpplanen. Utan att fråga dem, redogjorde jag helt om köket och prissatte det med hjälp av IKEA-skåp. Skillnaden var egentligen inte så mycket mer i den stora planeringen av saker, så de bestämde sig för att gå efter det.

Rowhomes är typiskt mörka, så vi ville ha utrymme att känna sig riktigt ljusa och öppna, men det var också viktigt att stil och design detaljer fungerade bra med husets historiska kännetecken, som det exponerade tegelverket, trägolv och generösa listningar. Vi valde de vita BODBYN dörrarna från IKEA, som har en traditionell upphöjd panel och parade dem med en marmorbänk vit kvarts bänkskiva och 3 x 12 tunnelbana från TileBar.com, som har ett vågigt handgjort utseende. Den överdimensionerade svarta lykta hängen är en modern ta en traditionell design. Vi köpte både pendlarna och avföring från Ballard Designs. Golvplattorna är svarta skiffer, som binder ihop med pendlarna och bänkskivorna, men känns också lämpliga för hemmet och stilen.

Ursprungligen hade köket en liten vedspis i en tegelskorsten som hade täckts i kakel. Kakelskivan skadade tegelstenen, så den kunde inte räddas. Vi refaced eldstaden med vitmålad shiplap och en återställd valnöt mantelhylla. Vi använde samma valnöt för de öppna hyllorna på andra sidan rummet. Accenterna på hyllor och mantel är delar som Kate har samlat över tiden och hennes resor.

Resultatet av ombyggnaden var en fullständig omvandling av rymden både funktionellt och estetiskt. Kate och Andrew älskar att underhålla sina vänner, och den stora ön är den perfekta platsen för alla att samla.

Tack, Jillian Lare!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT