Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Ett rum med utsikt i Taiwan

Anonim

Projekt av: Kevin Young från PMK + designers
Plats: Kaohsiung, Taiwan

Historien bakom mitt renoveringsprojekt började sitta i vardagsrummet i vårt tidigare ägda hem, med endast 66 kvm invändigt utrymme (711 kvm), 2 sovrum, en studie, vardagsrum, kök och 1 badrum. Vi skulle komma hem från jobbet varje dag för att hitta oss framför TV: n utan utrymme att flytta och andas. Efter 3 år hade vi nog och bestämde oss för att sälja huset och leta efter en ny plats, även om det innebar att hyra.

Snart hittade vi den perfekta lägenheten över mitt kontor och bestämde mig för att spendera lite pengar på renoveringen. och eftersom det är en hyra, vet vad vi spenderar, skulle vi inte komma tillbaka, så vi var på en budget.

Lägenheten hade en fantastisk utsikt över Kaohsiung kulturhus och park, men det skulle bli mycket bättre. så vi tog ner ett rum som var närmast vardagsrummet, offrade interiörmaterial och lämna utrymmet mot en balkong som vetter mot utsikten.

Detta gjorde en enorm skillnad i vardagsrummet, vilket gav oss ett öppet öppet fönster som vi kan öppna allmänt för att ge ljus och luft för att fylla utrymmet.
Det är äntligen ett hem (om du kan kalla det med en hyra), kan vi andas in.

Tack, Kevin Young från PMK + designers!

• Är du en designer / arkitekt / dekoratör intresserad av att dela ett bostadsprojekt med läsare i lägenheten? Kontakta redaktörerna via vår programprojektformulär.

(Bilder: via Kevin Young från PMK + designers)