Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Ett renoverat lager i Brooklyn

Anonim

När Mihalis hittade detta timmerlager var det naken och rå. De gamla trädörrarna behövde gå. Golvet var oavslutat Utrymmet var mörkt. Att vara väldigt praktisk tog Mihalis utmaningen och ombyggde det här tråkiga Brooklyn-utrymmet i en fridfull hule.

House Tour → Amandine & Mihalis Quirky Renovated Brooklyn Warehouse

Han bytte den gamla dörren till en automatiserad dörr, målade golvet och väggarna och byggde flytande hyllor.

Mellanvåningen i ryggen var redan där. Allt han behövde var lite fantasi och tålamod.

Baksidan av utrymmet har förvandlats till sovrum och en boudoir. Växterna ger gott om livet till det gamla lagret, medan gatan och bricolage arbetar med magi.

House Tour → Amandine & Mihalis Quirky Renovated Brooklyn Warehouse