Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: En riktigt mörk Brooklyn kök lyser upp

Anonim

Även om detta Greenpoint-kök, på 100 kvadratmeter, är mycket större än många NYC-lägenhetskök, lider det lite från mörka, tunga ytor. Den svarta bänkskivan sugde ljuset ut ur rymden, och glasskåpen lämnade ingenstans för att dölja röran, vilket gör kökets känsla kaotisk och trång. Dessutom blockerade två av skåpen ett fönster - aldrig en bra titt.

Det nya köket omfattar ljushet och ljusstyrka, men uppfriskande går inte hela vägen. Marmor backsplash ger en snygg textur, och de ljusblå väggarna lägger till en välkommen färgton. Den blå sträcker sig till kökets tak, vilket bidrar till att subtilt skilja det från resten av bostadsutrymmet.

Nya vita IKEA-skåp hjälper till att ljusna upp utrymmet: den gråa tegelstenen bänkskivan är en fin kontrast. Om du älskar utseendet på marmor men inte det höga priset eller underhållet underhåll, notera: i detta kök design en marmor backsplash är ett mycket lägre underhåll alternativ till en marmor bänkskivan. Och om du tittar noga, är backplattan tillverkad av marmorplattor, som är mycket billigare än en platta.

Rivning av de gamla skåpen visade att några av dem gömde ett andra köksfönster. Nu, med två fönster som flankerar spisen, översvämmer ljuset rummet. De gamla skåpen har ersatts av en öppen hylla, vilket ger ett luftigare, mer öppet utseende - och undviker att blockera det nyligen avslöjade fönstret. Men det finns också två dolda övre skåp, ovanför spisen och kylskåpet, för att ta bort saker som du kanske inte vill titta på varje dag.

Paletten i detta kök kommer ihop väldigt snyggt, med det vita, gråa, blåa och till och med rostfria av apparaterna som harmoniserar för att skapa ett utrymme som känns ljust och öppet men fortfarande har gott om tecken. Och tack vare all den lagring och arbetsytan som är inbyggd i den nya skåphalvön, som skiljer kök och vardagsrum, är det också en praktisk omvandling.

Denna husägare hittade sin entreprenör på Sweeten, en gratis tjänst som matchade husägare med lokala allmänna entreprenörer. Du kan läsa mer om projektet, se fler bilder och hitta källor på Sweeten-bloggen.