Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Kraften i en ny färgpalett

Anonim

Äldre hem förtjänar att fira. De brukar ha lite mer karaktär, gjordes ofta med bättre material och de har bara den känslan av historia som gör att du känner dig del av något större. Dessa kvaliteter var speciellt sanna för The Cardinal House, ett hem som renoverades av Lanie och Brent, den mycket begåvade make-and-wife-laget bakom Kansas City-baserade RootedKC.

Hemmet fick sitt smeknamn för de bländande röda fåglarna som besökte fastigheten, som Lanie och Brent köpte från vuxna syskon som växte upp i hushållet. De trodde att kardinalerna representerade andan hos sina älskade föräldrar, som ville checka in på deras älskade hem. (Får du även misty-eyed?)

Ursprungligen byggdes på 1980-talet, utformade de ursprungliga ägarna personligen hemmet. Ofta kan sådana anpassade hem vara en utmaning att ombygga, särskilt de som dateras till 80-talet, ett decennium som fortfarande inspirerar starka reaktioner från homebuyers. Lyckligtvis hade Lanie och Brent en vision att hedra hemets lyckliga förflutna, medan de uppdaterade det för att passa en annan estetik - och resultaten var inget annat än käftfall.

Medan paret gör justeringar på golvplanen på några viktiga ställen genom att ta bort väggar, kom majoriteten av omvandlingen helt enkelt genom att strippa tapeter och måla över de dramatiska bordeauxhöljda väggarna. Titta bara på vilken skillnad det gjorde för köket.

Det är ärligt svårt att tro att det är samma rum. De vita väggarna gör att utrymmet ser större ut medan man flyttar fokus till de stora fönstren. Den grå färg som väljs ut för taket är mörk nog för att ge nook en intim känsla, men tillräckligt ljus för att lyfta fram de intressanta detaljerna i plankorna.

Köket hade också samma tapeter som nook. När det kombinerades med träskåp gjorde effekten att rummet kände sig mörkt och litet.

Fast det var nästan helt ombyggd, ringer de viktigaste punkterna här fortfarande sant om hur mycket färg som kan göra ett utrymme tycks så annorlunda.

Familjerummet hade stora ben, men de var svåra att klara av de mörka träväggarna, mörka tegelverk och området mattor.

Vi såg dubbelsidig eldstaden från köket, men det blir verkligen brännpunkten i vardagsrummet. Att ta bort en vägg gör det också lättare att gå igenom det fina utomhusutrymmet samtidigt som naturljuset förbättras. Och givetvis gav en hälsosam dos vitfärg ännu mer "andningsrum".

För att se ännu fler bilder av denna otroliga före och efter, besök RootedKC.