Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: En Pink-Tiled Bathroom får en ljus vit uppdatering

Anonim

Med tanke på att detta skulle vara det största badrummet i Rebecca & Gareths nya hem, var uppdateringen definitivt en prioritet under husets renovering. De ville ha en design som var fräsch och utnyttja storleken på utrymmet för att maximera funktionaliteten.

Se hela House Tour → Rebecca och Gareth's Cozy Home inspirerad av Family Cottages

Rummets layout fungerade bra och lämnades oförändrat. Uppdateringen inkluderade att installera en ny toalett, handfat och duschhuvud, liksom att avlägsna gamla, föråldrade plattor och ersätta dem med nya. För att kompensera de linjära tunnelbanorna som användes på den nedre delen av väggen placerades golvplattorna i en vinkel och en mörkare kakel användes som en gräns för att separera de lätta väggarna och golven.

Tack, Rebecca & Gareth!

Se hela House Tour → Rebecca och Gareth's Cozy Home inspirerad av Family Cottages

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT