Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: En Park Slope Kitchen Look Up

Anonim

Claire och Mike älskade allt om deras co-op i en ombyggd Brooklyn industribyggnad, förutom köket. I utseende var det ganska ofrivilligt - inte så hemskt som några av de "tidigare" köken vi har sett på den här webbplatsen - men det var allvarligt bristfälligt att lagra annonsdiskutrymme. Också med sin standardhöjdskåp såg köket besvärligt ut och squatty i ett så stort utrymme.

För att hitta en entreprenör för att uppgradera sitt kök vände Claire och Mike sig till Sweeten, en New York-resurs som förbinder husägare med arkitekter, designers och entreprenörer. Osäker på vad de önskade att projektets omfattning skulle vara (full gut remodel? Byt bara i några prefab-skåp?), De träffade ett antal entreprenörer och diskuterade alla möjliga alternativ. Så småningom bosatte sig de på Paulina och Albert, och på att byta ut skåpen men behöll alla apparater och armaturer på samma ställe (och behåller alla befintliga apparater utom kylskåp).

Den stora, dramatiska förändringen i det nya köket är de nya skåpen ... även om den underbara bänkskivan inte skadar heller.

Att hålla alla apparater och diskbänken på samma ställe sparade tusentals dollar på ombyggnaden och befria Claire och Mike för att spendera lite mer pengar på skåpet. En ny ö ger välbehövligt diskutrymme, och lådorna på ön och de nyare, större skålarna utökar köksutrymmet avsevärt. Det är svårt att berätta från bilden (det är väldigt subtilt!) Men ön ligger på hjul, vilket gör att den kan dockas mot väggen när den inte används.

Bänkskivan, en kvartsit som liknar Carrara marmor, var lite av en splurge, men är mycket lägre underhåll än natursten. Claire och Mike valde en extra tjock skärning för att ge bänkskivan lite mer närvaro. En enkel tunnelbana bakplatta gör att bänkskivan och skåpen verkligen lyser.

Claire och Mike är super nöjda med sitt nya kök. Faktum är att det finns så mycket lagringsutrymme som med en bebis på vägen, de överväger att stashing några baby saker där också.

För att läsa mer om Claire och Mikes renovering och se fler bilder, kolla in projektsidan på Sweeten.

Redigerad från ett inlägg publicerat på 4.14.15-NT