Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: Maxwell & Ursula Light Rental Reno

Anonim

Här ser du tillbaka på Maxwells renovering av hans och Ursula nya lägenhet i SoHo. Om du saknade något av detta tidigare på året, vill du definitivt ta en titt - jag tror att du kommer att bli imponerad av hur mycket han lyckades uppnå på så kort tid.

Här är en annan syn på köket innan, för att ge dig en uppfattning om vad vi hade att göra med. Först hade Maxwell sin entreprenör täcka köket golv med några trägolv kvar från en skoaffär remodel. Därefter förstorade han öppningen mellan köket och vardagsrummet och rivade ner de övre skåpen och fick dem ersättas med metallrestauranger. Det sista steget i köket var att ersätta den gamla laminatbänken med marmor. Och här är resultaten:

Plötsligt har detta drabkök mycket personlighet. Och bredvid öppningen mellan köket och vardagsrummet öppnar verkligen utrymmet. Det är fortfarande ett pågående arbete, men Maxwell säger att han är mycket nöjd med resultaten.

Och här är vardagsrummet, innan några förbättringar.

Pågår: de mörkare våningarna är en fin kontrast till de vita väggarna, och möbler och mattor hjälper till att värma upp platsen.

Och efter: Fönsterbehandlingar är efterbehandling.

Innan: Här är Ursula lilla rum.

Efter: En inbyggd säng (med förvaring) och skåp på motsatta väggen bidrar verkligen till att maximera ett litet utrymme. Det är mysigt men väldigt bekvämt, och perfekt för en växande tjej. (Du kan se fler bilder på Ursulas rum här.)

Läs mer om renoveringsprocessen här. Och glöm inte att tacka Maxwell för att dela sitt hem med oss. :)