Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Det är svårt att tro Det här är samma hus

Anonim

Så snyggt som det är att se före och efter projekt som verkar helt åtkomliga - $ 15 under skåpbelysning, är en uppfriskande renovering av badrums-aspiration helt underhållande och inspirerande. Och det är precis vad vi har idag: en "blid, tråkig" 60-tal ranch "får en total och helt fantastisk makeover.

Om du har svårt att orientera dig själv i det här rummet beror det på att det var två rum och en vind. Väggen mellan vardagsrummet och köket / matsalen avlägsnades, taket togs bort, den härliga strålen tillsattes, och en bräda och battenmur skapades. Det var ett stort, stort företag, men resultaten är fantastiska:

Vad som verkade som en enkel uppgift att ta bort en vägg och taket blev en strukturell utmaning, vilket krävde ett helt nytt saxsystem. Den hade en rejäl prislapp, men ändrade den här tråkiga ranchen till en "wow". Det var mycket slösat utrymme på vinden - men genom att göra den till en del av vardagsrummet med det stora katedraltaket gjorde det här huset en riktig "wow" när människor gick in i dörren.

Utrymmet har nu en total chalet-känsla, och det är tusen gånger ljusare. Fönstren är inte stora, men den nya rumstrukturen och vitfärgen gör det mesta av varje solljus.

Så här såg köket / matsalen innan muren skilde dem från köket avlägsnades. Juxtapositionen av honungträ, mousy väggar och blå formica är verkligen något-allt lägger till mig . Mängden skåputrymme är dock definitivt trevligt.

Hela köket är bra, men showens stjärna är den fantastiska skräddarsydda huven av återvunnet trä. Jag har aldrig sett en sådan sak! Det koordinerar perfekt med takbjälkarna och frukostbaren, liksom att vara platt ut underbara och unika.

Halvön med återvunnet trä är utmärkt för att äta eller chatta med kocken. Och det är det perfekta festhuset.

Det ser ut som att den enda platsen att äta är nu halvön, men det kan finnas tillräckligt med utrymme i köket för att hålla ett litet bistrobord om så önskas.

Detta är ett perfekt service, vanligt badrum. Det är svårt att berätta om finishen är i bra form, men det är verkligen inget speciellt.

Här är lite information om den fullständiga renoveringen:

Detta var ett ganska stort projekt som tog över 5 månader. Det omfattade två nya bad, vattentäta en otäck källare och avslutade den som bostadsyta. Jag gör all planering, design och samordning - liksom saker som kakelinstallation, däckfärgning, tapetering, städning etc. Men vi tar in professionella för snickeri, el och VVS.

Och nu har badrummet så mycket personlighet! Det sexkantiga marmorgolvet är verkligen speciellt; kombinerat med marmor bänkskivan och ladugården dörr stil fåfänga, det skapar en lyxig men stuga-mysig estetisk.

Det kan vara tröstande att ta reda på att även ambitiösa, skrämmande dyrbara och inblandade renoveringar har sina gränser - och inspirerande för att se hur dessa gränser är inrymda:

På utsidan hade jag inte råd att ersätta den blå vinylskärningen, men tyckte att den hade potential med några andra förändringar.

The After är så bedårande! De svarta fönsterluckorna lägger till en kant mot babyblått exteriör, och den gula dörren springer helt med blommorna.

Jag älskar den nya curb-överklagan. När vi började var det en riktig körning med lite intresse för potentiella köpare. Men genom att lägga till den lilla veranda taket, nya fönster, fönsterluckor och blomma lådor - det är charmigt !! Grannarna har tackat oss för att uppgradera det! Vi hade 3 erbjudanden inom 24 timmar efter att ha släppts ut på marknaden. Alla älskade det !!

Tack SoPo stuga! Var noga med att kolla Laurels fullständiga renovering efter varje enskilt rum (inklusive källaren) var helt ny!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT