Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Ett hem under Hollywood-tecknet går Beachy

Anonim

Vid uppdatering av ett vintagehem med förflutet måste en designer omsorgsfullt utföra en vision utan att radera det förflutna. Sådan var fallet för denna vintagehem, som ligger under Hollywood-tecknet i Beachwood Canyon-området i Los Angeles och omdesignas av Justin Krzyston med Stonehurst Construction.

Hemmet på cirka 1950-talet var lyckligtvis boende av de ursprungliga ägarna tills de hade gått bort. "Deras barn ville ha hemmet att uppdateras, men inte helt förändrats, " säger Justin. "Jag arbetade hemma med löftet att jag inte skulle ändra hemets integritet."

Trots att det var svårt att börja med en sådan charmig egendom började det att göra uppgiften att ombygga hemmet lite enklare. Det skrytte en bra layout, fantastiska bjälkar och en förtjusande öppen spis.

Hemmet hade emellertid inte den bästa lockningen. Det vitvit exteriöret med matchande trim gör det till ett hem du inte märkte verkligen. Även en bra funktion som de här skjutdörrarna dyker in i bakgrunden.

Det nya gråutrymmet är trendigt, men det möjliggör också kontrast. De vita dörrarna och trimmen står nu vackert ut. Justin rehabbed också uteplatsen och lade till ny ludd till landskapet.

Den bästa funktionen i hemmet var utan tvekan strålarna i vardagsrummet. Eldstaden i rymden är en nära sekund, men placeringen i motsats till golv till tak skjutdörrar var lite besvärlig.

Medan vi älskade de ursprungliga taken, ritar den vita färgfärgen ögat mot strålarna (kvar i sin ursprungliga yta). Justin flyttade också eldstaden och lade till ännu fler fönster som dramatiskt ökade mängden naturligt ljus i rymden.

Här är den andra sidan av det stora rummet. Vi suger för den ursprungliga skärmen och inbyggda insatser, men det tog upp utrymme som skulle kunna utnyttjas bättre.

Genom att ta bort dessa funktioner kan Justin skapa ett flexibelt utrymme som kan användas för att äta, arbeta eller bara hänga ut. Denna mångsidighet gjordes också genom att flytta eldstaden, som också frigjorda väggutrymme för konst.

I ett vintagehem är köket inte alltid lämpligt för dagens behov. Kakelplattorna var inte exakt rymliga och träskåpen passade inte in i den nya inredningen. Flödet var inte bra heller: Du skulle förbereda mat på den begränsade diskytan och sedan springa fram och tillbaka till ugnen.

En köksö hjälpte till att expandera prep ytan samtidigt som det erbjuder extra sittplatser. Trägolv, blandning av mörka och marmorräknare och vit skåp kompletterar det nya utseendet på det uppdaterade hemmet.

För att se fler fastighetsrenoveringar, besök Stonehurst Construction.