Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: En hall får en chic uppdatering från topp till botten

Anonim

Kevins hallway-uppdatering är en utmärkt blandning av stil och funktion och ett testament att verkligen tänka på hur möblerna betjänar utrymmet när man gör designval. Jag är också en total sugare för ett intressant tak och den här är toppar.

Från Kevin: När det gäller små utrymmen som är svåra att designa, är korridoren en av de värsta brottslingarna. Den smala bredden och överflöd av dörröppningar gör det nästan omöjligt att hitta en plats för alla möbler, men att skapa en landningsplatta i korridoren är till hjälp för att släppa vardagliga tillbehör som nycklar och förändringar. Som du kan se i "Före" -bilden gav en metallstole en liten landningsplatta, men utrymmet var i huvudsak en lång vit låda utan personlighet och bredden accentuerades bara av en lång spegel i slutet. Medan den långa spegeln var utmärkt för en sista minuten outfit check, håller dessa i boudoir och medför mer avsiktlig design till korridoren gör det nu ett elegant enstansdestination innan du går in i sovrummet.

Med en tvåtonig gitter som medförde djup i taket, omvandlades korridoren från tråkig låda till ett rum med visuellt intresse. Det var också ganska lätt att konvertera våra hemska guldmetalllampor från billigt till boho chic med en kappa matt svart sprayfärg och min mammas luddiga geni. Med de speglade sconcesna som flankerar en mindre väggspegel, är ögat upprättat och tvärtom snarare än bara upp och ner och den smala konsolen passar perfekt i slutet av hallen för att lägga till en modern touch som balanserar spridningen av guld och speglade ytor ovan. Den sista beröringen var en subtil grå färg (den ljusare randens exakta nyans) till dörrramarna.

Du kan se mer på Kevins blogg Thou Swell.

Tack, Kevin!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT