Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Från Slapdash Kök till Blågrå Skönhet

Anonim

Här är ett kök som får mig att tänka, "Sure! Great! Jag har betalat många dollar varje månad för privilegiet att laga mat i mycket värre och mycket, mycket mindre utrymmen!" Men allt är inte vad det verkar, så klicka igenom för den totala omvandlingen och sanningen om vad köket var som före makeover.

Första saker först: den underbara blåa golv till taket skåp? Det är kylskåpet . Diskmaskinen är också dold bakom panelen och kan ses nedan och till vänster om diskbänken. Helt magisk. Kommer Taylor of Bright Bazaar att använda "panel färdiga apparater" så att de var helt dölja. Han gjorde också lite switcheroo: kylskåpet och spis har bytt plats, vilket betyder att den öppna kyldörren inte längre blockerar någon av resten av rummet.

Men låt oss backa upp lite. På bilden innan ser det ursprungliga köket helt bra ut, men tydligen beror det på att vi inte kan se någonting för nära:

Vi köpte huset från en flipper som i princip gjorde det lägsta läget för att få fastigheten beboelig. Köket sattes ihop med mix och matcha bitar från rabattgången, kranen var lös och bänkskivorna har monterats så dåligt att du kunde se varje led. Så vi bestämde oss för att donera apparaterna och sedan riva ut skåp.

Den resulterande blå / grå skåpkombinationen är ett så djärvt val, men det övergripande utseendet är på något sätt så underskattat! De glansiga plattorna verkar passa ihop med önskåpet nästan perfekt, medan kvarts countertops förenar ön med resten av rummet. Med mässingsbelysningen och fixturerna som glamzestret, kommer alla element i rummet samman perfekt.

Hettips till den här mycket praktiska versionen av öppna hyllplan, förresten: hyllorna är bara stora nog för att ge en känsla av öppenhet och visa några älskade bitar, men större delen av förvaringsutrymmet förblir bra dold bakom skåpdörrarna.

Bright Bazaar gjorde också några strukturella förändringar i själva rummet:

[W] e arbetade med våra entreprenörer City & Stone för att ta bort den konstiga halvhöjdsponnyväggen och för det andra att höja det tappade taket så att utrymmet skulle strömma konsekvent genom från matsalen in i köket.

Jag förstår att den lilla halvväggen avgränsade köksutrymmet, men det verkar så fullständigt meningslöst! Den nya ön lägger till så mycket förvaring och sittplatser, och dess lägre höjd betyder att siktlinjen strömmar mycket bättre från rum till rum. Shiplapens horisontella linjer drar också in ögat, samtidigt som man lägger textur på de vita väggarna.

Det här ombyggda köket är härligt, men den mest charmiga förändringen måste vara den holländska dörren! Jag antar att invånarna installerade det så att de kan ha bra skvaller med sina grannar / bästa vänner på en nära konstant basis. Alltid ett solidt renoveringsval!

Kolla in Bright Bazars kökdesign och makeover avslöja inlägg för fler bilder och information om källa - och om det finns något du fortfarande undrar om, kolla in kommentarerna, där Will delar mer också.

Tack Bright Bazaar!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT