Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Ett trångt 1970-talskök vrider slätt och minimalt

Anonim

När Lee Hoffman, VD och grundare av fotodelningsapp Memoir, köpte sitt co-op i Midtown East förra året visste han omedelbart att köket var tvungen att gå. Det lilla, trånga rummet avbröts av en vägg från resten av lägenheten, och för att göra saken värre var lägenhets tidigare hyresgäst rökare, vilket innebar att allt i köket var täckt av ett tunt lager rökig rest.

Efter några månader av forskning var Lee äntligen redo att gå in på projektet. En gång insåg han att muren mellan det gamla köket och vardagsrummet inte var bärande, beslutet att riva ner det och förena köket och vardagsrummet var enkelt. Den nya planlösningen är mycket bättre för underhållande, och det ljusar också vardagsrummet genom att låta bli ljus från köksfönstret.

Ljusa vita skåp och diskar ger det nya köket en ren och rymlig känsla. Lee tittade på anpassade skåp, men bestämde sig slutligen att hans budget inte skulle hålla priset. Istället valde han skåp från IKEAs nya Sektion-linje, med vitblå höga glansdörrar. Lee älskade också utseendet på vit marmor men var inte så upphetsad över underhållet, så han satte sig på jakten på ett material med liknande utseende som skulle vara mer hållbart och slutligen slå sig på en porslinskiva från Euro West.

Konstruktionen av köket bidrar till intrycket av rymd: lådorna längs vänster sida är bara 16 inches djupa, för att bevara golvyta, och att lägga övre skåp bara längs en sida bidrar ytterligare till den öppna känslan. Lee gjorde det ovanliga (och budgetvänliga!) Beslutet att inte ha en backsplash, vilken tillsammans med de vita skåp och räknare bidrar till att ge köket en enkel minimal känsla.

Det nya köket är en stor och välkommen, förändring för en tidigare daterad lägenhet. Nu är den L-formade kombinationen av kök, matsal och vardagsrum rymligt, modernt och fyllt med ljus.

Lee hittade sin entreprenör, Evros, genom Sweeten, en online-resurs som förbinder New York-området husägare med designers, arkitekter och entreprenörer. Du kan läsa mer om detta projekt och se fler bilder på Sweeten-bloggen.

Redigerad från ett inlägg publicerat 12.8.15-NT