Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Christelles ljusa, luftiga och funktionella kök

Anonim

Innan:

Mitt tidigare kök var föråldrade och nonfunctional. Jag hade en mycket! - Röd texturerad backplatta med mahognyskåp, två olika golvtyper (röda och svarta plattor och träparkett) som visuellt krympte utrymmet.

Massor av olika höjder och djup bland skåpen skapade en övergripande förvirring. Bänkskivan gav inte mycket utrymme att arbeta med och det var inte möjligt att bygga en central ö utan att äventyra vägen som leder till det andra rummet (min studio).
Det fanns flera - och infuriating! - luckor mellan änden av bänkskivan och mina hushållsapparater. Öppnar diskmaskinens dörr medan papperskorgen var öppen, visade sig vara omöjlig och lita på mig, det är lite irriterande när du försöker bli av med de sista bitarna på kvällsmaten!
Golvet och väggarna var krokiga och ojämna ...

Efter:
Sedan mötte jag med Cooking Steam team. Vi bestämde oss för att vara ett funktionellt och inspirerande utrymme eftersom köket är både min levnads- och arbetsmiljö, matstylist och fotograf, här i Montreal, Kanada.
Jag var mycket influerad av skandinavisk och nordisk design: letar efter en ljus och luftig känsla, men inte överväldigande vit och klinisk.
Kök Steam expertis lägger till träslag i sina vackra samtida mönster. De valde att para amerikanska elm och vita lackskåp för mitt kök ... och jag blev omedelbart charmad!
Vi utnyttjade allt ljus som kom i köket genom att installera öppna hyllor framför ett fönster. Detta borde vara perfekt för växterna, färska örter och min omfattande samling Mason-burkar som jag använder dagligen!
Vi förlängde också marmorbänken bakom diskbänken och apparaterna flyttades något för att ge mer arbetsytor. Det gav oss en möjlighet att sätta upp en bokhylla under den, mot matsalen. Några rörliga hyllor fanns till hörnskapet så att det nästan inte finns något utrymme förlorat och vår mikrovågsugn är nu dold i sitt eget skåp, medan pantryutrymmet är optimerat. Hur användbart!
Golvet har blivit perfekt rätat och är nu helt återställt i Slab Silver Grey rektangulära plattor från Céragrès. Det har en "naturlig sten" utseende, även om det faktiskt är en porslinskakel. Utrymmet är nu mer definierat: det är inte en korridor längre, men en riktig köksutrymme!
Marmorbänken och de sexkantiga plattorna (båda från Céragrès) lägger till elegans och classicism som fortfarande ska se bra ut många år från nu.
Vad annars kan jag säga? Jag är kär!

Tack, Christelle! Du kan läsa mer om Christelle är Flabbergasting

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT