Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: En Brooklyn Badrum vänder sig runt

Anonim

Det andra badrummet i Michelle och Brads condo var i ett konstigt tillstånd av flöde. Hemets tidigare ägare hade tagit bort badkaret med hopp om att installera en tvättmaskin och torktumlare, men eftersom tillsatsen av tvättmaskinen och torktumlaren avvisades av co-op board, ersattes badkaret istället med ett par besvärligt placerade IKEA-skåp. När ett rör bröt i lägenheten ovan, vilket resulterade i omfattande vattenskada, började Michelle och Brad på allvar tänka sig ombyggnad - och omkonfiguration - av badrummet.

Det som skjutit dem över kanten och övertygade dem om att en ombyggnad var oundviklig var när en säkerhetskopiering i rören resulterade i ännu mer vattenskada, den här gången i köket. De bestämde sig för att det var dags att bita på kullen och göra ett projekt ut i de två utrymmena. Du kan läsa om köksredskapet här.

Det stora målet för badrumsmodellen var att omorientera utrymmet: Brad och Michels minst favorit sak om badrummet var hur det öppnade in i vardagsrummet, vilket gjorde att möblerna var besvärliga och inte heller bra för privatlivet. Så de bestämde sig för att vända den där saken.

Genom att vända det som brukade vara en skåp i en förvaring (med en mindre garderob) som nu leder till badrummet kunde de återvinna väggutrymmen i vardagsrummet och ge det nya pulverrummet mycket mer privatliv.

En vägg av skåp i badrummet hjälper till att kompensera för lagring som försvann när en del av garderoben omvandlades till en korridor. Brad hade redan placerat de röda IKEA ABTRACT övre skåpen och ville ha lägre skåp att matcha, men det fanns en fångst: de blanka röda skåpen hade redan upphört hos IKEA. Så parterns entreprenör, Kris, tillverkade skåp för att matcha. Att ha dem anpassade gjorde att de skulle kunna anpassas till exakta dimensioner av utrymmet - och också gjorda för att rymma en liten låda och en snygg liten inbyggd krog för badrumsmaterial.

Den tomma väggen där dörren placerades tidigare var täckt av en design från Flavour Paper's Warhol-serie. Designen, kallad "Crowd", visar en folkmassa som samlats för en påskmassa vid Peterskyrkan i Rom. Warhol hade förmodligen monterat sig in i mängden, för lite av en "Where's Waldo" -effekt. Det är det perfekta sättet att hålla dig upptagen medan du gör ditt företag.

Brad och Michelle hittade sin entreprenör, även om Sweeten, en New York-resurs som förbinder husägare med arkitekter, designers och entreprenörer. Du kan läsa mer om projektet, se fler bilder och hitta källor på Sweeten-bloggen.