Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: Källare Vänd Light-Filled Art Studio

Anonim

INNAN "src =" // s3.amazonaws.com/pixtruder/original_images/8b77251d77abd7b6923951970816e07d874b4735 ">

EFTER "src =" // s3.amazonaws.com/pixtruder/original_images/8bf3cb086f4717750de9792243ea7b9df09c9697 ">

EFTER "src =" // s3.amazonaws.com/pixtruder/original_images/eef4e3024ccfad983ba1cd927fd8ea45fa6ba4ec ">

Denna kakel makeover, som skickas till oss av Re-Nest-läsaren Sarah av café + maträtt, visar hur transformativt några lager vitfärg kan vara. Som hon skriver: "Att bo i Boston, platsen är utmärkt. Studion ligger i en" trädgårdsnivå "del av källaren, så jag använde mycket vitfärg för att lysa ut rymden. Vad en gång var en mycket mörk och jolleseglare hörnet av en källare är nu ett av mina favoritrum ... "

"Renoveringen tog ungefär en vecka för att slutföra. Jag var tvungen att spendera några dagar på att rengöra och förbereda utrymmet först (vi har en 100 år gammal lägenhet och källaren visar sin ålder). Sedan reste min (snickare) 900 mil och byggde väggen, installerade dörren och installerade eluttagen om 2 dagar. Jag tillbringade flera dagar efter det att måla, måla och måla utrymmet ljusvitt för att återspegla det naturliga solljuset.

Jag skulle uppmuntra människor intresserade av att hugga ut ett kreativt utrymme att tänka utöver det uppenbara. När platsen är högst, överväga vindsängar, klädkammare, hörn av matsalar eller slutna hallar. Vänta inte på perfektion, men omfamna vad du har! "

Läs mer: Art Studio: före och efter på café + maträtt

Tack, Sarah!