Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Barrins (18 år i tillverkningen) Uppdaterat kök

Anonim

Vissa människor gillar att leva i sina hem en liten stund innan de renoveras, för att få en känsla för utrymmet och räkna ut vad de vill ha. Innan han började sin renovering av köket tog Barrin mycket tid; han bodde i sin Carroll Gardens lägenhet i 18 år.

Apparaterna hade sakta ersatt under åren, men de nästan 30 år gamla skålarna hade definitivt sett bättre dagar. Barrin letade också efter ett kök som skulle ge honom lite mer lagringsutrymme och bättre utnyttja rymden (ganska gott för New York!) I sitt kök. Det var dags för en förändring.

Barrin betraktade IKEA-skåp som en pengarbesparande lösning, men det uformade kökets kanaler och diskar gjorde det svårt att arbeta med standardstorlekar. Så istället valde han en semi-anpassad lösning, med skåpbaserade beställningar från en återförsäljare och skräddarsydda dörrar för shaker-stil. Golvplattorna har all hållfasthet i porslin med träets utseende, och de varma tonerna i graniten kompletterar utrymmet underbara strålar och tak.

Genom att ta bort en skiljevägg på vänster sida av köket (som du kan se innan bilden # 2 ovan) kunde Barrins entreprenör, Evros, lägga ganska lite lagringsutrymme i köket. Dubbhöjdens bänkskiva utvidgades för att möjliggöra mer prep utrymme på köksidan och mer barutrymme på vardagsrumssidan. Evros byggt en skräddarsydd ändkapsel med lagring för Barrins kokböcker.

Ryggplattan är gjord av glasplatta över en målade bakgrund; växlande och frostat glasplattor lägger till en subtil bit extra textur. Det är den perfekta finishen på ett vackert nytt utrymme.

Barrin hittade sin entreprenör, Evros, genom Sweeten, en online-resurs som ansluter New York-området husägare med arkitekter, designers och entreprenörer. Du kan se fler bilder och läsa mer om projektet på Sweeten-bloggen.