Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före och efter: Backyard Blank Slate blir utomhus oas

Anonim

Projekt av: SHIFT_DESIGN
Plats: Philadelphia, Pennsylvania
Klient: Familj på sex

När du bor i en stad, kanske det inte är någon annan lyx som eftertraktade som utomhusutrymme. Den här familjen hade en lång, smal tomt bakom sitt hem i Philly med mycket potential och de anställde en designstudio för att förvandla utrymmet till en frodig flykt från stadslivet komplett med saltvattenpool, utomhusdusch och eldstad.

Från SHIFT_DESIGN:

Vi uppmanades att maximera utrymmet i detta hem för att skapa en bekväm plats för denna familj att varva ner och koppla av ihop. Som ett företag som är engagerat i att vara miljömedveten, framhäver denna bakgårdsdesign många hållbara funktioner. Vi konstruerade och installerade ett lokalt framställt cederhäxa, betongvattenfötter med inhemska planteringar, saltvattenpool och LED-belysning. Dessutom tillhandahöll vi corten metalwork, en utomhusdusch och eldplats.

Klienten (som säljer avancerade moderna möbler) har ett mycket angeläget öga mot minimalism som fungerade bra med precisionen i vår studio där vi blandar traditionella material med modern tillverkning. Målet var att skapa en plats som fungerade med befintliga fruktträd och utrymme begränsningar men ändå uttrycka ett minimalt ekologiskt fotavtryck.

Alla arkitektoniska element och produkter var massanpassade av SHIFT_DESIGN. Möbler är från Ligne Roset.

Tack, SHIFT_DESIGN!

• Är du en designer / arkitekt / dekoratör intresserad av att dela ett bostadsprojekt med läsare i lägenheten? Kontakta redaktörerna via vår programprojektformulär.