Populära Inlägg

Redaktionen - 2019

Före & Efter: En Amazing & Cheery Up-Cycled Recycling Center

Anonim

Trött att se stinkiga återvinningsstackar tar sig upp i hörnen av ditt trånga kök? Så var Claire. Faktum är att hon hade drömt om att hitta en struktur som kunde innehålla sina återvinningsfackar snyggt. Så när hon kom över denna typ av grov men robust och fritt skåp i en gränd några kvarter från hennes lägenhet, blev hon kreativ för att ge den ett nytt modernt och funktionellt utseende! Ännu mer imponerande? Hon gjorde denna omvandling för exakt noll dollar. Se hur efter hoppet.

Från Claire:

Det finns ett mörkt hörn av vårt kök som jag sarkastiskt kallar "återvinning". En eller två billiga plastpapperskorgar fulla av skräppost, ölburkar och yoghurtkoppar.
I månader hade jag drömt om att upprätta en formell struktur för att innehålla all denna fulhet. Sedan snubblat jag över det här krossade lilla skåpet i gränden två kvarter från vår lägenhet. Det var den perfekta storleken för vårt köksvinkel och kunde smidigt hålla två små papperskorgen. Och som alla stora skatter från gränden var det ful, men fast.
För att omvandla det här skåpet till ett korrekt "återvinningscenter" använde jag en sticksåg för att skära två öppningar i toppanelen, en mindre rund en (för burkar) och den andra större och ovala. Jag kunde inte räkna ut hur man tog bort den inre hyllan utan att helt avmontera skåpet, så jag använde sticksågen för att skära två öppningar i papperskorgen i hyllan.
Eftersom det här skåpet var mestadels tjockt plywood under 3 eller 4 lackfärger, bestämde jag mig för att måla över det istället för att komma ner till det råa träet. Först klättrade jag de sprickade golvplattorna (!) Från toppen och avlägsnade sedan tillräckligt med färg för att ta bort dörrarna från sina målade gångjärn. Efter en anständig slipning gav jag skåp och dörrar en skikt oljebaserad primer, följt av två skikt vit latexfärg och tre skikt polykrylfärg.
Personligen gillar jag inte utseendet på horisontella lameldörrar, så jag bestämde mig för att skapa en "distraktion" i form av ljusgula vertikala lameller. Trädlattarna bjöds från ett renoveringsprojekt intill, slipas, skärs, målade ljusgul och limas i ett dynamiskt, ojämnt mönster.
Eftersom skåpet inte hade några dörrdragningar, bjöd jag på guldtunnad hårdvara från en busted mid-century dresser som jag bara hade hittat i gränden, som jag blötläggde i ättika och skrubbade till en glans.
Slutligen, för att ge återvinningscentret en touch av luftig modernism, snuggade jag benen av ännu en busted hylla i mitten av århundradet från gränden och borrade dem i botten av mitt skåp.
Jag är stolt över att säga att alla delar av detta återvinningscenter - inklusive skåp, dekorativa lameller, dörrdrag och ben - var alla räddade från gränden. Med hjälp av färg och verktyg som jag redan ägde var den totala kostnaden för detta projekt $ 0.

Se de steg-för-steg-instruktionerna om hur Claire gjorde det här projektet på hennes blogg. Tack Claire!

  • SE MER FÖRE OCH EFTER PROJEKTER
  • SÄLJ DITT EGNA FÖRE OCH EFTER PROJEKT